Transport si retururi

Transport si retur

Comenzile plasate pana la ora 15:00, pleaca catre dumneavoastra in aceeasi zi pe curierat.

Livrarea produselor noastre se face in termen de 2-5 zile lucratoare in functie de aglomeratia comenzilor catre curier si perioada plasarii acesteia.

Nu exista taxe suplimentare pentru localitati din afara ariei de acoperire , pentru combustibil sau pentru kilometri suplimentari.

Orice comanda plasata pana la 15:00 , pleaca in aceeasi zi pe curierat.


S.C. Piese Lexservice S.R.L. CUI RO35510657, J18/81/2016.

Sediu social - Sat Rachiti, Comuna Runcu, nr.129, camera 2, Judetul Gorj.

Punct de lucru: - Slt. Corneliu Bordei, bl.6, parter, Targu Jiu, jud. Gorj.

Tel : 0751055805

       

Livrare produse :

electrocasnicepiese.ro piese si accesorii pentru electrocasnice (electrocasnicepiese.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

     Plata online - 20 lei prin Cargus sau GLS curier in 2-5 zile lucratoare

     Plata ramburs - 30 lei prin Cargus sau GLS curier in 2-5 zile lucratoare

   Procedura de retragere din contract - FORMULAR RETRAGERE


Conform OUG 34/2014

   Exercitarea dreptului de retragere


Consumatorul informeaza PIESE LEXSERVICE S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Nu acceptam retur de la persoane juridice!!!


   Obligatiile care revin PIESE LEXSERVICE S.R.L.


Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii in cazurile: produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie, produs livrat gresit (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor.


   Obligatiile care revin consumatorului


Produsele sunt inmanate catre PIESE LEXSERVICE S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.


   Produse excluse, fara drept de returnare


Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate/ cutia nedeschisa/ cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:


 • b. Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • c. Imprimante/multifunctionale/aparate de fax care au cartusele/tonerele desigilate
 • d. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti);
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice din fabrica in primele 48 de ore de la receptionarea produsului);
 • Becuri, lanterne, prelungitoare, baterii, acumulatorii si incarcatoarele doar daca sunt sigilate.
 • Produse de ingrijire personala sau accesorii medicale utilizate: aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, perii rotative, termometre, etc.
 • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

     Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri :


 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului, daca acesta a fost montat in service autorizat
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

   Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.


Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul SC PIESE LEXSERVICE SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.


Returnarea produselor la sediul PIESE LEXSERVICE SRL  se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 17:00.

Va recomandam expedierea prin curier.

In cazul in care se doreste returnarea unui produs corespunzator comenzii, site-ul nostru nu suporta costul returului, acesta urmand sa fie suportat de cumparator. Cererea de retur se poate face in termen de 14 zile de la data primirii produsului.

Mentiune  In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.


Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

PRODUSELE BENEFICIAZA DE GARANTIE 24 DE LUNI IN BAZA FACTURII SI DOAR DACA AU FOST MONTATE IN SERVICE-URI AUTORIZATE SAU DE PERSOANE AUTORIZATE, FACANDU-SE DOVADA CU FACTURA, BON FISCAL, DEVIZ.